Schrijf mij

Er zijn natuurlijk al vele websites over incontinentie en bedplassen. Wat ik altijd mis binnen deze sites is het emotionele en sociale aspect van incontinentie en bedplassen op je dagelijks functioneren. Vele websites behandelen welke soorten incontinentie worden onderkend, ander sites behandelen mogelijke behandelingen om er van af te komen. Weer andere sites behandelen de ruime sortering hulpmiddelen en eventuele vergoedingen. Zelfs wettelijke gerelateerde zaken en jurisprudentie wordt genoemd.

Maar wat als je behoort tot de groep, waar behandeling niet meer mogelijk is. De rest van je leven ben je dan incontinent, aangewezen op het gebruik van hulpmiddelen. Zolang incontinentie en bedplassen nog steeds binnen de taboe top5 staat, is het voor ieder lotgenoot wel duidelijk wat dat inhoudt voor je dagelijkse leven. Denk maar aan je werk, relatie, sport, etc.

Om deze site te kunnen opzetten, zal ik naast ervaringen en interviews ook aangewezen zijn op ervaringen van lezers.

Denk je dat je een relevante bijdrage kunt leveren, dan kun je mij deze ervaringen toesturen via de e-mail. Ervaringen worden binnen de website opgenomen indien het een juiste bijdrage kan leveren, namen worden echter niet gepubliceerd, ze worden gewijzigd of weggelaten.

Heb je suggesties, waardoor mijn website nog beter in zijn behoefte kan voorzien, laat me dit dan ook weten via de e-mail.

Wil je mij jouw ervaringen schrijven, dan kun je me dus   emailen
(incontinentie@2personal.net).